Grytekonsert: Adrees

21st Dec 2019
4:00 PM - 4:30 PM
Adrees er 19 år gammel og kommer fra Trondheim. Han begynte å spille gitar allerede som femåring, så når han tar frem gitaren for å spille en låt, ligger det mange år med øving bak fremføringen.

Han gjorde seg godt bemerket da han deltok i TV2-suksessen The Stream, høsten 2016, som også sikret ham platekontrakt med Universal Music. Det siste året har vært hektisk for Adrees, med signering av management-avtale, samt en rekke turer over Atlanteren til LA, og til Stockholm hvor han har spilt inn en rekke nye låter. I fjor studerte Adrees ved musikkskolen Lillehammer Institute of Music Production & Industries (LIMPI), og det ventes ny musikk fra dette unge supertalentet i nærmeste fremtid!

Adrees er et udiskutabelt talent med en fantastisk stemme - Adresseavisen.

GRYTEKONSERTER
Dyktige artister og band spiller til inntekt for Frelsesarmeens velferdsarbeid klokken 17.00 hver dag på Julemarkedet. Det er et viktig arbeid Frelsesarmeen gjør, spesielt i juletiden. Publikum bestemmer billettprisen selv, og vi oppfordrer derfor publikum til å fylle gryta for å hjelpe de som trenger det mest.
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013