Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Historiske Trondheim. Boklansering og byvandr

7. okt @ 11.30 - 12.30

Velkommen til boklansering i Erkebispegården. Trøndelags triveligste radiopar Tom Erik Sørensen og Trine Søraa tar oss imot i ærverdige Herresalen. De forteller om årets bok i serien Historiske Trondheim, og etterpå tar de oss med på en liten vandring på historisk grunn. Turen avsluttes i Besøkssenteret ved Nidarosdomen hvor det blir anledning til å kjøpe signerte bøker.
Arrangementet er gratis.

Tom Erik Sørensen og Trine Søraa er velkjente stemmer fra NRK Radio og programmet Historiske Trondheim. Bokserien Historiske Trondheim er basert på det populære radioprogrammet, og Sørensen og Søraa har lagt opp turforslag med utgangspunkt i Midtbyen. I den femte boka har duoen lagt turen over Elgeseter og Kroppan til Leirfossan og Tiller, før vi returnerer forbi Sluppen, Lerkendal, og Gløshaugen til Kristiansten festning. I boka avsluttes turen på Munkholmen.

Visste du at det var 14 steinkirker i byen i middelalderen, og at Haakon VII har fisket laks i Kroppanhølen? Hvorfor heter det Rate og Sluppen? Finn svaret og lær mer om byen vår i den femte boka basert på radioprogrammet Historiske Trondheim.

Høyt og lavt blant nytt og gammelt, forbi Sorgenfri og Pappenheim – Tom Erik Sørensen og Trine Søraa er på ferde igjen!

Detaljer

Dato:
7. okt
Tid:
11.30 - 12.30
Arrangement Kategorier:
, ,
Pris:
Fri adgang

Arrangør

Museumsforlaget
E-post:
Nettsted:
www.museumsforlaget.no

Sted

Erkebispegården Herresalen
Kongsgårds gt. 1b
Trondheim, Sør-Trøndelag 7013 Norway
+ Google Map
Tlf:
73 89 08 00
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her