Hjemme hos PKA

Svarthvitt bilde av Opus13
Hjemme hos PKA
26 september 2023, 10:00
Brattørgata 5
Concert
Festival

Det er alltid hyggelig med konsert hos en av våre samarbeidspartnere. I år tar vi med den fremadstormende prisbelønte strykekvartetten Opus13 og den unge mezzosopranen Sofja Aigner til PKA i Brattørgata.

17 år gamle Sofja Aigner går på musikklinja ved Trondheim katedralskole, synger i Nidarosdomens jentekor og er tatt ut til talentprogrammet «Unge musikere» Trondheim. Hennes lærer er Hilde Gjermundsen.

Opus13 er av Skandinavias mest spennende unge strykekvartetter, dannet i 2014 ved Barratt Dues musikkinstitutt. I 2022 ble de tildelt 2. pris i den prestisjetunge Banff International String Quartet Competition. I tillegg til konsertopptredener i Frankrike, Sverige og Danmark, har de spilt på en rekke festivaler, bl.a. Festspillene i Bergen, Rosendalsfestivalen, Risør Kammermusikkfest og Stavanger Kammermusikkfestival. Kvartetten har samarbeidet med internasjonale toppmusikere og hatt mesterklasser med noen av verdens ledende kammermusikere. De er også grunnleggere og kunstneriske ledere av Vinterspill på Lillehammer.

 

I samarbeid med PKA Arkitekter, Talent Trondheim og Talent Norge.

Sted
Arrangører
Trondheim kammermusikkfestival
https://www.kamfest.no/post@kamfest.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by