Hyfer 2023

Dette arrangementet har passert
Hyfer 2023
22 september 2023
NTNU Kalvskinnet
Festival
Family
Course
Guided Tour
Debate

Velkommen til Hyfer®, en aha-opplevelse blant norske festivaler hvor kultur, vitenskap og folk møtes for å feire skaperglede og nysgjerrighet. 

 

Hovedarena for festivaldagene 22. og 23 september er Kalvskinnet. 

Satelittarrangement arrangeres på DIGS, Livid Jeans, Gløshaugen, Sluppen næringspark (Mana restaurant) , Stammen café, Gunnerusbiblioteket, KiT og Dokkhuset.

Festivalen er et innovasjonsprosjekt fra NTNU som blir til i samspill med partnere og publikum.

Glad i å vite mer om alt du ikke vet? Bli med på oppdagelsesferd i Hyfers alltid voksende kunnskapshub og mat nysgjerrigheten med nye impulser og perspektiver. Årets tema er ENERGI og vi kan love deg en tilnærming så bred og spennende at alle kommer til å finne ny forståelse og innsiktkt i dette temaet. 

Vi byr på bredden av festivalopplevelser med kunnsksp som kjerne; fra foredrag til interaktive opplevelser og sterke kulturopplevelser.
Under Hyfer møtes vitenskap, kultur og innovasjon for å gi deg en utvalgt blanding av interaktive opplevelser, lærerike workshops, engasjerende foredrag, nettverksbygging og særegne kulturopplevelser.
Bli en del av et levende nettverk med innovasjon og samspill i Trondheim, og bli kjent med et forskning- og nyskapingsmiljø i kontinuerlig utvikling.
 
 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by