Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Ida Jenshus m/TrondheimSolistene

19. nov @ 20.00 - 23.00

Den 19. november kommer Ida Jenshus til Olavshallen, i meget godt selskap med Trondheimsolistene og special guest JD Souther.

Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkvirkeligheten for ti år siden. Allerede fra starten var det tydelig at Ida hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år.

I løpet av de første fem årene lagde Ida Jenshus tre album, «Color Of The Sun» (2008), «No Guarantees» (2010) og «Someone To Love» (2012). De satte standarden på den norske americana-scenen, og ble behørig premiert med tre Spellemannspriser.

Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler, og etter sine første år startet hun å utforske ytterpunktene innen americana-sjangeren, noe som ble tydlig på sitt siste album «Starting Over Again» (2015).

I disse fem årene etter at den første album-trilogien ble bragt i havn, har Ida vært en musikalsk «commuter» mellom USA og Norge. Hun har tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville, men mest i Music City. Der hun har samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther, en sanger/låtskriver med tette bånd til noen av USAs mest fremgangsrike artister – Eagles og Linda Ronstadt.

JD Souther har hun med seg som special guest på høstens konserter, og ikke minst sammen med Trondheimsolistene som vil gjøre konserten i Olavshallen den 19. november til en minneverdig opplevelse.

Detaljer

Dato:
19. nov
Tid:
20.00 - 23.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 495,-

Sted

Olavshallen
Kjøpmannsgata 44
Trondheim, Sør-Trøndelag 7010 Norway

Arrangør

Trondheim Concerts
E-post:
Nettsted:
www.trondheimconcerts.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her