Trondhiem Fringe 2021
Dette arrangementet har passert
søndag, oktober 10, 2021 7:00 PM - 9:00 PM

Intimbingo med Torill Tombola // Trondheim Fringe

Detaljer

TRONDHEIM FRINGE FESTIVAL 2021! 

4. til 10. oktober kan du oppleve teater, konserter, standup, barneforestillinger, impro og mye mer på scener over hele byen!

 

 https://www.facebook.com/trondheimfringe

 https://www.trondheimfringe.no/

 

 //INTIMBINGO 

Torill Tombola tar med seg bingotrommelen til Trondheim Fringe. Med spontane innfall og utfall i løpet av denne intim-bingoen, tar Torill oss gjennom fem spill; fra én rekke vannrett til 2, osv opp til fullt brett. Blir så flotte premier atte! 

 

Torill Tombola (Tor Ivar Hagen) så dagens lys i Stavanger 2005, da hun begynte å gjøre dragshow med Stay Ups. I 2015 vant hun Kvasi Grand Prix i Spikersuppa under Oslo Pride. «Det va stas!» Siden da har Torill med jevne mellomrom holdt bingoshow ‘både hen og både den’, turnert med eventyrstund for barn, holdt kvisshow, vorspielshow og andre eventer i lystige lag. Mottoet hennes er; «Det e viktig å tenk positivt!» 

 

Torill Tombola kommer fra distriktet - fra trivelige Trøndelag - og er sånn passe prega av det. Ei real trøndertante. Hun har holdt på med show siden 2000-tallet, ‘både hen og både den’, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord, og er godt kjent med mang en ‘krok’ i det langstrakte landet. Torill er «inant», og er stolt av røttene, sjøl om hu lever i et slags eksil sørpå. Livet har både opp- og nedturer, men sjøl om det er litt humpete innimellom, klarer en å jobbe seg gjennom det meste. Særlig hvis en kan samles og tøyse litt, og åpne nebbet og synge ut med den stemmen en har. Sang og musikk og lystige lag er noe hun setter høyt. Elsker Levva Livet med Åge, andre svisker - og synthpop fra åttitallet. 

 

På scenen: Torill Tombola / Tor Ivar Hagen 

Sted: Stillverk1 

Dørene åpner kl 18:45 

Forestillingsstart kl 19:00 

CC: 100,- (eks billettavgift) 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondheim Fringe
Sted
Stillverk 1
Vestre Kanalkai 24
7010 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.