Trondheim Pole Studio
Dette arrangementet har passert
onsdag, februar 2, 2022 6:00 PM - 7:00 PM

Introkurs i pole - februar

Detaljer

4 ukers kurs med introduksjon til pole! Bli med på et nybegynnerkurs som gir deg introduksjon til en ny treningsform! Lær deg grunnleggende øvelser i pole og få en kickstart til pole-trening videre. Kurset er tilpasset de uten erfaring fra pole og uten annen treningsbakgrunn. Det er ingen krav til styrke, fleksibilitet, koordinasjon. Du må være over 16 år, men det er ingen øvre aldersgrense. Du vil ha de samme instruktørene på hver time og du vil få tett oppfølging under kurset. 

Vi har satt opp to kurs. Et kurs på onsdager kl. 18.00 med oppstart 2. februar, og et kurs på torsdager kl. 17.45 med oppstart 3. februar. Begge kursene går over fire uker. Hver time varer i 60 minutter. Kurset vil ha samme tidspunkt hver uke.

Prisen for hele kurset er 450 kroner. Se alle ledige introkurs her: https://trondheimpolestudio.as.me/introkurs 

Kursene tilbys som et tillegg til våre faste prøvetimer og medlemskap, og er ikke et krav for å bli medlem eller komme på våre andre timer.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 450,-
Arrangementet på Facebook
Aldersbegrensninger
Fra 16 år
Sted
Trondheim Pole Studio
Leangenvegen 7
7044 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.