Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Introkurs MediYoga Pust og avspenning

18. jan @ 13.00 - 14.30

Introkurs i Medisinsk Yoga – PUST & AVSPENNING 90 minutter

Femme på Leangen: Mandag 15. januar kl 20.00-21.30 eller Torsdag 18. januar kl 13.00-14.30 Midtsandtangen: Onsdag 10. januar kl 19.00-20.30 – med Maiken Sneeggen, MediYogaterapeut og fysioterapeut

OPPLEVER DU AT STRESS PREGER DEG I HVERDAGEN DIN? Føler du at du har lite overskudd og livsglede? Opplever du indre uro, tankespinn, og kanskje søvnproblemer? Plages du med smerter og spenninger i musklene av stress? Bli med på introkurs i MediYoga og lær deg enkle og svært effektive verktøy til å redusere stress, få mer overskudd og ro i kropp og sinn!

Varighet er 90 minutter + 15 minutter til spørsmål og påmelding til vårens grunnkurs i MediYoga som fortsetter ukentlig på de samme tidspunktene (frivillig og jeg tar forbehold om ledige plasser på kursene)

STED: Leangen i Trondheim, lokalene til klinikk Femme i Falkenborgveien 38 vis a vis 3T Leangen

PRIS: 200,-

Du vil lære: • Dyp, beroligende og restituerende pusteteknikk • Herlige øvelser for avspenning og ro i kropp og sjel • Enkle og svært effektive øvelser for å redusere stress i hverdagen og få mer energi

Hva får du ut av å delta? • Du får oppleve trygge og virkningsfulle yogaøvelser og meditasjoner fra MediYoga medisinsk yoga. • Du får tilsendt øvelsene skriftlig på e-post, slik at du kan fortsette å gjøre øvelsene hjemme. Ikke minst… • Og du vil gå hjem fredfull, avslappet og med ny energi.

Medisinsk Yoga er en myk terapeutisk yogaform som alle kan gjøre. Øvelsene utføres liggende og sittende på stol eller matte. Timen passer best for deg som er ny for Medisinsk Yoga eller for deg som ønsker en rolig og avstressende stund. Du kan delta selv om du er redusert eller skadet.

Du trenger vannflaske, evnt. ekstra fleecepledd og varme behagelige klær.

Påmelding med navn, e-postadresse og telefonnummer på e-post til maiken@dypindrero.no eller sms til 41697313.

Hjertelig velkommen og inviter gjerne en venn/venninne eller flere til å melde seg på! Meld deg på nå! (kun 15 plasser per introkurs)

Varm hilsen fra Maiken ♥

PS: Du får invitasjon til å delta på Medisinsk Yoga Trinn 1 (og Medisinsk Yoga Trinn 2) som starter mandag 22. januar kl. 20.00 og torsdag 25. januar kl 13.00. (på Midtsand gjelder det temakurs: basic og chakra) VIKTIG! Jeg tar forbehold om ledige plasser. Mer info http://www.dypindrero.no/medisinsk-yoga-trinn-1 Introkurset er inkludert i kursprisen for deltakere på Kurs i MediYoga Trinn 1 (og Trinn 2).

Detaljer

Dato:
18. jan
Tid:
13.00 - 14.30
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 200,-
Aldersgrense:
12 år

Arrangør

Maiken Sneeggen
E-post:

Sted

Lokalene til Femme AS
Falkenborgveien 38
Trondheim, Sør-Trøndelag 7044
+ Google Map
Nettsted:
www.dypindrero.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her