ISÁK TIL UKA

ISÁK til UKA
Dette arrangementet har passert
ISÁK TIL UKA
17 oktober 2021, 19:30
Studentersamfundet i Trondhjem
Billetter
Concert

2019 var et travelt år for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán» til strålende kritikker og stor begeistring over hele landet. Det sikret dem en nominasjon for «Årets nykommer» under P3 Gull 2019, og en konsertrekke på over 100 konserter.

 

I 2020 var ambisjonsnivået høyt, men med en pandemi som satte hele musikkbransjen på vent, måtte de plutselig endre planene. 

– Vi var heldige som hadde hverandre idet pandemien snudde alt på hodet. Vi stakk i studio og skrev et album som låter rimelig episk, om jeg får si det selv, sier Ella Marie. 

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaken, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. De slapp sitt andre album «Roasut» i januar 2021, til stor jubel fra fans og kritikere. Albumet handler om alle stormene og kampene vi mennesker står i, og berører mye av tematikken vokalist Ella Marie brenner for. Både klimakamp, miljøvern og kampen mot rasisme er sentrale temaer på albumet. Når ISÁK står på scenen er det vel så mye aktivisten som vokalisten Ella Marie, som står på scenen. 

Nå er det over et år siden bandet stod på scenen, og de kjenner på et enormt savn etter å spille konserter igjen: 

– Det er ingenting vi heller vil enn å få spille den nye musikken vår for vårt fantastiske publikum. Vi gleder oss helt vilt til det igjen er mulig, og å endelig få gjøre det vi er aller best på – å løfte taket og få publikummet til å danse, sier vokalisten.

Kombinasjonen av dansbare synth-melodier, slående trommerytmer og en råskap i Ellas tekstformidling har vært ISÁKs suksessoppskrift på scenen. Publikum får rom til å komme som de er, og gi seg hen til musikken på ISÁKs konserter. Nå lanserer bandet endelig en turné til høsten 2021, og satser på et lykkelig gjensyn med publikum.

Sted
Studentersamfundet i Trondhjem
Elgeseter Gate 1, 7030 Trondheim, Norge
Notater: Storsalen
Arrangører
Del
Lagre

Del av program

Dette arrangementet er en del av: Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by