Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

ISFiT Presents: Why Storytelling Matters

11. feb @ 18.00 - 20.00

 

Hva har en norsk blogger fra Molde og en iransk tegneserieskaper til felles? Og hva er linken mellom en filmskaper som lager dokumentarer om ekstremisme og en iransk moteaktivist? De er alle modige historiefortellere som deler historier med andre. Vi har invitert Linnéa Myhre, Adel Khan Farooq, Ali Dorani og Hoda Katebi for å lære mer om deres drivkraft for å dele historier. Vi vil vite hva de etiske og personlige utfordringene de møter er, og hvilke grunner de har for å velge de mediene de gjør.
Forfattere:
Linnéa Myhre er en kjent norsk forfatter, blogger og vlogger. I hennes historier snakker hun om emner relatert til mental helse og hennes egne erfaringer med spiseforstyrrelser og depresjon.
Adel Khan Farooq er en norsk journalist, forfatter og dokumentarskaper. Ett av hans verker er den kritikerroste dokumentaren Den norske islamisten, som setter fokus på utfordringer knyttet til terrorisme, radikalisering, og problematikk knyttet til det å være muslim i Norge i dag.
Materiale: https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDDP11000817/05-04-2017
Ali Dorani, bedre kjent under pseudonymet Eaten Fish, er en tegneserieskaper og politisk flyktning fra Irak. Han bruker sine erfaringer fra hans fire år lange fengsling på Manus Island, ett av Australias offshore interneringsleirer på Papua New Guinea, som inspirasjon for sine tegneserier.

Nettside: https://eatenfish.com/

Hoda Katebi er en muslimsk-iransk moteaktivist og blogger. Hun driver den kompromissløse politiske moteplattformen JooJoo Azad. Hun har også har utgitt den fotografiske boka Tehran Streetstyle, som hyller ulovlig mote i Iran.

Nettside: http://www.joojooazad.com/

Under dette arrangementet vil vi sette fokus på viktigheten av historieformidling, og verdien av å formidle historier gjennom forskjellige typer medium. Fire forskjellige historiefortellere som har sitt virke knyttet til forskjellige typer medium vil delta i en sofasamtale. Denne vil omhandle tematikk knyttet til formidling av historier. Deres fascinerende fortellingsmateriale vil bli presentert som en del av sofasamtalen. Ikke nøl, bli med oss på en uforglemmelig aften i Klubben den 11. Februar kl 18:00!

Billetter: Slippes 18/01/19 klokken 12:00
Medlem: 80,-
Ikke medlem: 140,-
Aldersgrense: 18

ISFiTs arrangementer kan tilpasses besøkende med bevegelses- eller hørselshemming. Kontakt universaladaption@isfit.no for mer informasjon.

 

Detaljer

Dato:
11. feb
Tid:
18.00 - 20.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 140,- / 80,-
Aldersgrense:
18 år

Arrangør

ISFiT
E-post:
Nettsted:
http://isfit.org/

Sted

Klubben, Samfundet
Elgesetergate 1
Trondheim, Sør-Trøndelag 7030
+ Google Map
Nettsted:
http://www.samfundet.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her