Jens Kvernmo og urfolket // Olavshallen

May be an image of 1 person, dog sledding and arctic
Jens Kvernmo og urfolket // Olavshallen
10 november 2024, 18:00
Olavshallen
Billetter
Outdoors
Debate
Family
Course
- om drivkraft og motstand, i møte med villmark, dyr og urfolk.

Bli med på Jens Kvernmo sine eventyrlige reiser, der han blir kjent med urfolk og hvordan de lever. Jens deler hvordan han har fått utfordre både naturkrefter og seg selv, på lange og krevende ekspedisjoner, under tøffe forhold i vill natur.

Jens Kvernmo har en fascinasjon for folk som lever etter urgamle tradisjoner i pakt med naturen. Han har bodd lengre perioder både med indianere, inuitter, grønlendere og mongolere. Dette har gitt Kvernmo dyp forståelse av hvor viktig tillit og samarbeid er, både mellom mennesker, men også i møte med naturen. Han deler sine opplevelser med et unikt foto og videomateriale, som er dokumentert av hans turkamerat og fotograf Øyvind Nordahl Næss.

Jens Kvernmo er en ettertraktet foredragsholder, eventyrer, forfatter og TV-profil. Mange har fulgt med på hans villmarks-eventyr på NRK. Han har gått i Helge Ingstads fotspor i Canada, og reist gjennom Grønlands villmark. Han er kjent fra NRK TV med seriene Jens og Isak på tynn is fra Grønlands nordkyst, med over en halv million seere. Her levde Jens med inuittene i 4,5 måneder. Men også for Alene, Vinterdrømmen og Jens i Canada, i tillegg til hans nyeste serie, Jens i Mongolia, som også har vært en stor seersuksess.

Jens ønsker å inspirere andre til å finne sin gjennomføringskraft, til å bruke og ta vare på naturen, og til å tenke at alt er mulig. Nye eventyr venter rett utenfor døren din!

Om Jens:
Jens Kvernmo er en av landets mest kjente eventyrere og har brukt flere år av livet sitt ute i naturen sammen med hundene sine. Han er en lidenskapelig villmarking, jeger, fisker og sanker, kjent fra TV-serier både på NRK TV og TV2. Han har en lidenskap for å høste bærekraftig av naturen og har levd med urfolk både i Norge, Canada, Grønland og Mongolia for å lære. Jens brenner for å inspirere og motivere andre mennesker gjennom sine foredrag og bøker til å bruke naturen vår mer - med den filosofien at "lærer vi å bruke naturen blir vi mer glad i den, og blir vi glad i den tar vi bedre vare på naturen for fremtiden".


Ekstern arrangør: Jens Kvernmo AS
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by