Jungelboken UTSOLGT

Tiger og løve som brøler
Jungelboken UTSOLGT
6 desember 2023, 17:00
Rosendal Teater
Billetter
Family
Theater / Show
Av Sjiraffen Produksjoner (NO)
Premiere!

Velkommen inn i Sjiraffens jungelunivers – til en forestilling for hele familien med teater, dans og musikk!

FORESTILLINGEN TORSDAG 7. DESEMBER BLIR TEGNSPRÅKS-TOLKET

Jungelboken er filmatisert og spilt i teaterversjon mange ganger – denne gangen er det Sjiraffen Produksjoner ved Sjiraffen Kultur- og kompetansesenter som setter opp stykket på Rosendal – med en rekke ulike kunstutrykk i sitt repertoar. Visste du at Jungelboken inneholder mange flere karakterer og sider av historien enn de vi har møtt hos Disney?

I Sjiraffenes Jungelbok møter du både kjente og ukjente karakterer, alle hentet fra bøkene til Rudyard Kipling fra 1894. Visste du at et lite, modig dyr, ved navn Rikki-Tikki-Tavi reddet en familie fra den enorme og skumle slangen Nag? Eller har du hørt om elefantføreren Lille Toomai som fikk møte alle de ville elefantene? Sjiraffens forteller tar deg med gjennom historiene, for å møte alle disse karakterene. Noen gjennom tekst, andre gjennom mer fysiske uttrykk.

Passer for barn fra 6 år og oppover.
Varighet: 2 timer med pause.

Om Sjiraffen:
Sjiraffen Produksjoner er en del av Sjiraffen Kultur- og Kompetansesenter, som tilbyr kunst- og kulturgrupper for mennesker med fysisk og psykisk funksjonshemming i alle aldre. Det er ikke like lett alle steder for mennesker med funksjonshemninger å finne sin plass på scenen. I en verden der kunsten skal kunne speile samtida er Rosendal Teater stolte av å presentere ei forestilling som virkelig demonstrerer at alle skal ha en plass – også på teaterscenen.

Medvirkende
Jungelboken: Rudyard Kipling
Manus og tilrettelegging: Ragnhild Arntsen, m.fl.
Musikalsk tilrettelegging: Håvard Tanem og Frederikke Hviid
Kostyme/ Maske: Leo Thörn
Produsent: Åsa Thalinsson
Foto: Iven Ålråk

Sted
Arrangører
Rosendal Teater
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by