Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Kalvøyafestivalen – fotoutstilling

9. nov @ 10.00 - 16.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Kalvøyafestivalen – En musikalsk tidsreise.

I Rockheim galleri.

Kalvøyafestivalen ble arrangert mellom 1971 og 1997, og ble en arena for både norske band og artister, og utenlandske stjerner. Utstillingen i Rockheim galleri vil vise både publiserte og hittil upubliserte fotografier fra festivalen.

Fotografiene viser festivalens utvikling, fra den spede start uten store lydanlegg, til de store PA- og høyttaleranleggenes inntog senere, samt stemningen og noen av de artistiske høydepunktene.

Tilstede på utstillingsåpningen er tidligere festivalsjef, «festivalgeneral» Paul Karlsen, forfatter og journalist Leif Gjerstad som er aktuell med bok om Kalvøyafestivalen, forlegger Erland Bekkelund som gir ut boka, samt et utvalg musikere som har opptrådt på festivalen.

Etter den offisielle åpningen blir det arrangert scenesnakk på Rockheim om Kalvøyafestivalen og dens betydning, med sentrale aktører og musikere på scenen. Det blir også tilgjengelig bar.

Det vil være mulig å kjøpe den nye boka Kalvøyafestivalen, skrevet av Leif Gjerstad og utgitt av Absolutt forlag, på Rockheim denne kvelden.

Fri inngang – velkommen!

Fotografiet øverst er tatt av Wiggo Schie og viser Neil Young på Kalvøya i 1993, sammen med Booker T. & The MG´s. En legendarisk konsert i følge mange. Fotoet blir en del av utstillingen.

Detaljer

Dato:
9. nov
Tid:
10.00 - 16.00
Arrangement Kategori:
Pris:
Fri adgang

Arrangør

Rockheim
E-post:
Nettsted:
https://www.rockheim.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her