Kattarevyen (Kattastrofe)

Kattarevyen (Kattastrofe)
1 mars 2024, 16:00
Verkstedhallen & Lobbyen
Billetter
Dance
Theater / Show
Debate
Family

Kattastrofe - fnatt på museet

 

2023 var året politikerskandalene virkelig tok av, barbenheimer var en av de største debattene, unge menn med podcaster utgjorde en trussel for samfunnet, Jon Fosse vant nobels litteraturpris og Israel startet krig og bombing på et område på størrelse med Trondheim og med over 2 millioner innbyggere - uten internasjonale sanksjoner. Ikke minst er 2023 året Katta ble splittet og sendt til Gerhard Schøning på grunn av oppussing og ombygging. Kanskje var det også det siste året katta eksisterte? Denne kattastrofen tar vi utgangspunkt i, i denne revyen som tar oss med inn i fremtiden og til en natt på museet om året 2023.

 

For første gang i Kattas lange historie er revyen nå ikke lengre en russerevy, men en skolerevy for alle trinn og klasser! I år er Trondheim Katedralskole under oppussing, og Aulaen, der revyen alltid holdes - er ikke tilgjengelig i år. Vi har derfor måttet flytte revyen ut av skolen, og til Verkstedhallen på Svartlamoen. Vi bruker i år Trondheims mest populære revyscene, med stor sal og vi gleder oss til å se deg i publikum!

 

Kattarevyen 2024 er et samarbeidsprosjekt med over 50 elever, ledet av revysjefene Amalie Elise Granbakken og Erle Kulset Merakerås. Vi har i tillegg fått god regihjelp fra vår fantastiske Christina Rørvik Søhol. Takk til Trondheim Katedralskole for all hjelp og tilrettelegging for at dette prosjektet skal bli bra!❤️

Sted
Verkstedhallen & Lobbyen
Strandveien 29, Trondheim, Norge
Arrangører
Trondheim katedralskole
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by