Dette arrangementet har passert
lørdag, september 19, 2020 på 10:00 AM - 11:30 AM

Keeperskole på Melhus 19-20 september

Detaljer
Vi beveger oss litt sørover og holder vår første keeperskole på Melhus.

Vi inviterer alle unge keepere i hele Trøndelag til en ny herlig keeperhelg i september. Dere skal få gode keeperøkter denne helgen. Så mens høsten er i ankomst, så kan dere kose dere med god keepertrening, mens foreldrene sitter og ser på – kanskje med en kopp kaffe i hånden 🙂

Disse dagene blir det masse keepertrening. Vi vil legge inn noen pauser underveis. Vi holder begge dager på kl 10.00 – 13.30.

Egnet for gutter og jenter mellom 10 og 17 år. Åpent for alle. Vi tar imot påmeldinger fra både keepere, klubber og foreldre. Her skal ingen stå utenfor og se på!

Vi deler opp deltakerne i grupper. Hver gruppe får sin egen keepertrener gjennom begge dagene. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Våre instruktører tilpasser treningene etter nivå og behov.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 5-6 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene, som vi har arrangert rundt omkring i Norge siden 2005. Og mange av dem deltar på flere av våre skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler etterhvert som vi kommer til å øke vårt tilbud om keepertrening i Bodø/Nordland.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper.

Begrenset antall plasser. Kun 30 plasser denne gangen – så vær snar og meld deg på.
Lenker
Billetter
Arrangementet på Facebook
Aldersbegrensninger
Fra 10 år
Sted
Melhus Fotball Idrettsvegen 35
Idrettsvegen 35
7224 Melhus