Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Kiss – The Exhibition

12. feb @ 10.00 - 16.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Svenske Alexander Johansson har samlet på Kiss-effekter helt siden han 7 år gammel fikk se coveret til Kiss-albumet Destroyer. I dag har 41 år gamle Johansson av Nordens største Kiss-samlinger. Dette blir første gang han tar med seg vandreutstillingen Kiss – The Exhibition til Norge.

På Rockheim kan du oppleve et rikt utvalg unike effekter. Sceneklær, gullskiver, leketøy, flipperspill, dukker og mer.

Bandet Kiss ble dannet i New York i 1973, og ble kjent for fengende rock og sitt spesielle image med ansiktsmaling, kostymer og tegneserieinspirerte karakterer, samt liveshow med pyroeffekter og rykende gitarer. Det anslås at det fortsatt aktive bandet har solgt rundt 75 millioner album, og i 2014 ble de innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Samtidig har Kiss lisensiert ut navnet sitt til flere tusen produkter, fra kondomer til lønsjbokser, og startet en egen industri. «It’s not a band, it’s a brand» er et kjent sitat knyttet til bandet. De har også en stor, organisert internasjonal fanskare, i Kiss Army.

Fankultur har alltid vært en viktig del av pop og rock, og er et tema Rockheim ønsker å fokusere på fremover. Denne utstillingen kan sees på som en start på dette arbeidet.

Utstillingen åpner torsdag 6. september og står på Rockheim til februar 2019. Alexander Johansson er selv tilstede på åpningsarrangementet.

Inkludert i inngangsbillett

Voksen 140,-

Student/honnør 100,-

Barn under 16 år (i følge med en voksen) 0,-

Detaljer

Dato:
12. feb
Tid:
10.00 - 16.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 140,- / 0,-

URL arrangement

Mer info:
https://rockheim.no/kiss-the-exhibition

Arrangør

Rockheim
E-post:
Nettsted:
https://www.rockheim.no

Sted

Rockheim
Brattørkaia 14
Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her