Kjartan & The Hound Dogs - Ættermiddagsblues

May be an image of 4 people
Kjartan & The Hound Dogs - Ættermiddagsblues
2 mars 2024, 14:00
Krambugata 11, 7011 Trondheim
Billetter
Other
Concert
Food and drinks
Kjartan & The Hound Dogs (Trondheim) leverer svingende, følsom, bøllete og jublende elektrisk blues med en touch av rock’n roll. På repertoaret finner vi tidløse sjangerperler fra navn som T-Bone Walker og John Lee Hooker, og noen glimt fra soulmusikkens verden er det også plass til. Bandet er kjent for å gjøre varierte og spennende konserter som treffer både bluesens trofaste publikum og andre musikkelskere.
Kjartan Edvardsen er en ringrev fra bluesmiljøet i Nord-Norge, og har blant annet turnert med den nå avdøde Louisiana-legenden Lazy Lester. Kjartan ser på kontakten med publikum som en like viktig del av konsertene som sine energiske utblåsninger på vokal og gitar.
Edvardsen er nå en aktiv artist i bluesmiljøet i Trondheim. De siste 10 årene har han kjørt inn et hundespann av unge, men likevel garvede musikere. Sønnen Markus Wisth Edvardsen på trommer utgjør sammen med bassist Magnus Erlien Riise en knallsterk rytmeseksjon som svinger nådeløst. Bandets ferskeste tilskudd er også kjent som gitarist i Maldito (Unionsband Norsk Bluesunion 2019). Bendik Brevik leverer både rå og smakfulle toner samt heftige vekslinger med Kjartans gitar.
Bandet har markert seg sterkt både nordpå, i Trøndelag og lenger sør. De leverte kanonkonserter på både Nidaros Blues og Blues in Hell 2023, og har også laget topp stemning ved sine tidligere besøk på Ættermiddagsbluesen på Krambua. Kjartan & The Hound Dogs har funnet en kjemi som gjør at de oser av spilleglede og personlighet. Her snakker vi om topp stemning fra første tone!
Sted
Krambugata 11, 7011 Trondheim
Krambugata 11, 7011 Trondheim, Norge
Arrangører
Trondheim Bluesklubb
ellenklemp@gmail.com
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by