KlubbPstereo: Bendik HK / TYVEN
Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 30, 2020 på 6:00 PM - 10:00 PM

KlubbPstereo: Bendik HK / TYVEN

Detaljer
KlubbPstereo på TYVEN 30. Oktober: Bendik HK

Elektronika-esset Bendik HK (Hovik Kjeldsberg) bringer Berghain og Prima Vera Sound Fest til TYVEN med sin digge techno/ambient.

Billettpris: 200,-
Dørene Åpner: 18:00

ID: 20 år

///////////
Bendik HK (Bendik Hovik Kjeldsberg) er en norsk trommeslager, komponist og produsent som komponerer for dans og teaterstykker samt turnerer som trommeslager / perkusjonist. Han begynte å jobbe med Pantha Du Prince (Hendrik Weber) som en del av Bell Laboratory, noe som førte til videre samarbeid med The Triad og å skrive musikk sammen i studio. De siste 6 årene har de spilt på klubber og arenaer som Berghain, Prima Vera Sound, legendariske Pudel Club, Nuites Sonores og Mutek.

Bendik HK ga ut sin første musikk som soloartist i 2018, den 10 minutter lange, langsomme kjøreturen «IndigoInterceptor», med navn fra den legendariske bilen Jensen Interceptor, etterfulgt av singelen «Silver 912» og EP-en «Depot» i 2019. Han utgir for tiden musikken sin på Oslo-baserte Mutual Intentions. I fjor begynte han å turnere live, og har blant annet spilt på Øyafestivalen, Boiler Room og Red Bull Music Festival.
Mer info
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
Arrangementet på Facebook
Videoer
Aldersbegrensninger
Fra 20 år
Sted
TYVEN
Dronningens gate 11 Trondheim 7011