Tungtvann
Dette arrangementet har passert
lørdag, november 27, 2021 9:00 PM

Tungtvann + Fremmed Rase + Tung Som En Trønder / BYSCENEN

Detaljer

Tungtvann til KlubbPstereo 2021 på Byscenen! …og de har med seg selveste Fremmed Rase som special guests, og support fra den ferske trønderrap-hyllesten Tung Som En Trønder!

I 2020 skulle Tungtvann feiret 20 år som plateartister med brask, bram og flere festivaljobber. Det gikk selvsagt som det gikk, og jubileumskonsertene ble på rekke og rad først utsatte ett år, før de ble avlyste – med unntak av festivalen Bakgården, som gikk av stabelen i Harstad august 2021 – under gjeldende covid-restriksjoner.

Disse restriksjonene er som kjent utgått og parkert med gjenåpningen av landet nå i høst, og konsertplanene er såklart støvtørket og blåst liv i!

I første omgang er vi stolte og glade for å kunne invitere til en runde reale førjulskalas i utvalgte byer, der vi flytter oss inn fra festivalscenen til noen av våre absolutte favorittlokaler. Trondheim! Oslo! Bodø! Tromsø!

Å du hildrande du, som vi gleder oss! Blodtrimmet maskineri, sultne på mer, og klare for å lage fest sammen med dere! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus vi bare kunne drømme om da de ble laget! Lyd, lys, julegløgg! Beistet er tilbake, med andre ord – håper vi ses!

Special Guest: Fremmed Rase 

Support: Tung Som En Trønder

 

KLUBBPSTEREO 2021

Lørdag 27. november inviterer Pstereo alle konsert- og klubbgjengere ut i Trondheim for revitalisere konsertfølelsen, moshteknikken og danseføtterne på åtte forskjellige scener/klubber i Trondheim. Billetter kjøpes på din lokale scene/klubb, og arrangementet er støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune. Mer info finnes på pstereo.no/info/klubbpstereo ❤️

KlubbPstereo 2021 arrangeres i samarbeid med og støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.

 

  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00
Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 350,-
Arrangementet på Facebook
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Byscenen
Kongensgt 19 Trondheim 7012

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.