KNUTSEN & LUDVIGSEN OG TSO

Dette arrangementet har passert
KNUTSEN & LUDVIGSEN OG TSO
13 mai 2024, 16:00
Trøndelag Teater
Billetter
Theater / Show

Festkonsert med Knutsen & Ludvigsen og Trondheim Symfoniorkester!  

Knutsen & Ludvigsen er straks tilbake – og fire av kveldene har de med seg Trondheim Symfoniorkester! Hør noe av den fineste og mest intelligente popmusikken som er skapt i Norge framført av et av Norges fremste orkester – på scenen sammen med Knutsen & Ludvigsen, grevlingen og ensemblet. Det blir romantiske ballader fra verdens største do, togbane, tunneler, grevling i taket og mye annen galskap når Knutsen & Ludvigsen og TSO vekker byen med musikk og den sedvanlige tullete tonen seg imellom. Her får du både det du vil ha – og mye du ikke ante at du ønsket deg!  Musikalsk ansvarlig, Jovan Pavlovic, står for arrangementer for symfoniorkester. Knut Anders Vestad er orkestratør. Torodd Wigum er dirigent. 

Knutsen & Ludvigsen spilte for fulle hus, skyhøye terningkast og stormende jubel våren 2023. Nå blir det igjen folkekjær Juba og hattstativ, med mye tøys og knallfin musikk tatt til nye høyder. Det er over 20 år siden sist Trøndelag Teater og TSO samarbeidet om operaversjonen av Hans og Grete (2002), så det er jammen på tide, tenker vi. Det blir fire forestillinger sammen med TSO: 13. – 16. mai. 

TSO spiller et variert symfonisk repertoar fra barokk til samtidsmusikk, og samarbeider med anerkjente solister og dirigenter fra hele verden. I tillegg engasjerer TSO seg i talentutvikling, prosjekter for barn og unge, samt familie- og populærkonserter. Gjennom et omfattende konsertprogram søker TSO å tilby mektige musikkopplevelser for alle. 

 Juba! Velkommen 

Sted
Trøndelag Teater
Prinsens Gate 20, 7012 Trondheim, Norge
Notater: Hovescenen
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by