Knutsen & Ludvigsen: Sniktitt og gratisvisning!

Dette arrangementet har passert
Knutsen & Ludvigsen: Sniktitt og gratisvisning!
8 mars 2020, 11:00
Prinsen kinosenter
Billetter
Family
Movies
I år er Knutsen & Ludvigsen 50 år, og på Kosmorama filmfestival søndag 8. mars feirer vi med en sniktitt på den splitter nye filmen om tunnelboerne og Grevlingen: Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret! I tillegg blir det en gratisvisning av den forrige filmen, Knutsen & Ludvigen og den fæle Rasputin (2015).

I år feirer Knutsen & Ludvigsen 50-årsjubaleum, og i september kommer en helt ny kinofilm med tunnelboerne og Grevlingen! Men allerede nå under Kosmorama kan du få en eksklusiv sniktitt på det som kommer, når manusforfatter Øystein Dolmen og produsent Eric Vogel presenterer klipp og snakker om arbeidet med den nye filmen. Hva er Ryggsekksteinen? Hvem er egentlig Det Store Dyret? Vi kan love en god blanding av seriøse og tullete svar på disse og mange andre spørsmål.

Og siden filmen enda ikke er helt ferdig, så er det mulig å bli med å lage den! Filmskaperne vil spille inn lyd og allsang med publikum i salen, og alle kan få skråle med. Kanskje blir din stemme med i den ferdige filmen?

Arrangementet finner sted søndag 8. mars klokken 12 i Prinsen 3. Det er gratis og passer for barn i alle aldre. Hent ut din gratisbillett i dag!
Sted
Prinsen kinosenter
Prinsens Gate 2B, 7012 Trondheim, Norge
Notater: Prinsen sal 3
Arrangører
Del
Lagre

Del av program

Dette arrangementet er en del av: Kosmorama 2020
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by