-

KNUTSEN OG LUDVIGSEN – På tide å stå opp! av Øystein Dolmen og Gustav

Detaljer

KNUTSEN & LUDVIGSEN VEKKER BYEN 

Grevlingen har rømt! Du vet, han som vanligvis bor i taket? Vi trenger hjelp til å finne ham!

De to små fyrene har blitt tvunget til å flytte fra tunnelen de bor i, og slik ramler Knutsen & Ludvigsen inn på teatret. Da blir det skikkelig juba og hattstativ, med mye tøys og musikk. Og grevlingen, den luringen! Han har gjemt seg. 

Knutsen & Ludvigsen er et høyt elsket visekonsept fra duoen Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen. Mange av dagens foreldre har sett dem på Trøndelag Teater da de selv var barn, på 1970- og 80-tallet. Sangene og den ertne og absurde humoren binder oss sammen. Nå kan nye generasjoner bli kjent med disse to rare fyrene.   

Det er Øyvind Brandtzæg som står for regien når ikonene gjenoppstår. Den serbisk-norske folke- og jazzmusikeren Jovan Pavlovic skal arrangere musikken, med trekkspill og nytt temperament. Humorduoen Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard trakterer rollene som de to tunellboerne. Even Børsum står for både scenografi og kostymer. 

Vi har drømt om dette lenge, og gleder oss til å samle hele byen til teaterkonsert. Endelig er de her igjen! Den ene impulsiv, den andre ettertenksom. Med stor kjærlighet og utstudert naivitet krangler de om det meste. 

Passer for alle, fra 2 til 102 år 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 330,-
Student
kr 220,-
Arrangører
Sted
Trøndelag Teater
Hovedscenen
Prinsens Gate 20
7012 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.