KNUTSEN OG LUDVIGSEN – På tide å stå opp! av Øystein Dolmen og Gustav

-
Dette arrangementet har passert
KNUTSEN OG LUDVIGSEN – På tide å stå opp! av Øystein Dolmen og Gustav
14 januar 2023, 17:00
Trøndelag Teater
Billetter
Theater / Show
Family

KNUTSEN & LUDVIGSEN VEKKER BYEN 

Grevlingen har rømt! Du vet, han som vanligvis bor i taket? Vi trenger hjelp til å finne ham!

De to små fyrene har blitt tvunget til å flytte fra tunnelen de bor i, og slik ramler Knutsen & Ludvigsen inn på teatret. Da blir det skikkelig juba og hattstativ, med mye tøys og musikk. Og grevlingen, den luringen! Han har gjemt seg. 

Knutsen & Ludvigsen er et høyt elsket visekonsept fra duoen Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen. Mange av dagens foreldre har sett dem på Trøndelag Teater da de selv var barn, på 1970- og 80-tallet. Sangene og den ertne og absurde humoren binder oss sammen. Nå kan nye generasjoner bli kjent med disse to rare fyrene.   

Det er Øyvind Brandtzæg som står for regien når ikonene gjenoppstår. Den serbisk-norske folke- og jazzmusikeren Jovan Pavlovic skal arrangere musikken, med trekkspill og nytt temperament. Humorduoen Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard trakterer rollene som de to tunellboerne. Even Børsum står for både scenografi og kostymer. 

Vi har drømt om dette lenge, og gleder oss til å samle hele byen til teaterkonsert. Endelig er de her igjen! Den ene impulsiv, den andre ettertenksom. Med stor kjærlighet og utstudert naivitet krangler de om det meste. 

Passer for alle, fra 2 til 102 år 

Sted
Trøndelag Teater
Prinsens Gate 20, 7012 Trondheim, Norge
Notater: Hovedscenen
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by