Konradsen @ HAVET

Konradsen @ HAVET
9 mars 2024, 19:00
Concert
Family
Festival


 

Trondheim konsertkollektiv presenterer: Konradsen på HAVET 

Konradsen består av Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgren som slo igjennom med debutalbumet ”Saints and Sebastian Stories” i 2019. Med albumet etablerte de seg på kort tid som et anerkjent navn innen indiesjangeren både her hjemme og internasjonalt, som vant Spellemann for Årets album i kategorien «indie/alternativ» samme år.


 

«Konradsen make music that is minimal and maximal in all the right places, suggesting they could go anywhere in the future». - The Fader


 

«One of the most spectacular debut albums in recent memory». – Stereogum


 

Nå er Konradsen tilbake med ny musikk, skrevet og innspilt i en gammel gårdsstue i Storfjord, Nord-Troms. Der hvor deres første plate fanget det nære og intime ved bylivet og menneskene rundt dem, inviteres nå bygdas omgivelser og menneskene som bor der inn i lydbildet på den nye plata. Denne overgangen fra by til bygd er et sentralt tema i Michael’s book on bears, som deler både gode og utfordrende opplevelser knyttet til å flytte tilbake til hjembygda si. Å bryte med samfunnets forventninger, flytte tilbake til bygda man trodde man hadde forlatt for godt, oppgjøret med egne fordommer, gleden over å se for seg et småbruk og frykten for gjensynet med gamle klassekamerater - disse små øyeblikkene er universelle og gir gjenklang i manges minner og drømmer.


 

Den 14. november kom første single «Out in the Backyard» ut, albumet slippes 8. mars via plateselskapet 777. Bandet tar med seg fullt band og drar på Norgesturné i mars. 


 

Aldersgrense 18 år.


 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by