-
Dette arrangementet har passert
lørdag, september 25, 2021 2:00 PM

Konsert: Tonje Halbjørhus (duo)

Detaljer

Tonje Halbjørhus skaper et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, pop og americana, med tekster på norsk. 3.september slipper hun sitt nye album, «Vega krysses», og gleder seg til å endelig dra ut på veien igjen. 

 

På DIGS har hun med seg strengemester Jan Tore Megård. Etter sju år i Oslo tok hemsedølen med seg gitarer og eventyrlyst til Trondheim. På søken etter nye inntrykk og ny inspirasjon, åpnet hun hjerte og sinn for å finne ut hva byen hadde å tilby henne. Hun fant en modighet i seg selv hun ikke visste hun hadde, og hun møtte folk som skulle bli med videre på hennes vei. Hennes nye album er spilt inn i Øra Studio med en god blanding av nye bekjentskaper og tidligere samarbeidspartnere i staben. 

 

Halbjørhus går aldri på kompromiss med seg selv, og hun har nok en gang tatt styringen over skuta og laget en plate helt i tråd med hennes egne visjoner og drømmer. Tekstene er enkle men intrikate mellom linjene, melodiene er elegante men ikke uten motstand. Det uperfekte er perfekt. 

 

Siden platedebuten i 2016 har Halbjørhus turnert jevnlig og spilt på festivaler som Camp Øya, Fauskivalen og Vinjerock. I 2019 ga hun ut sitt andre album «Etter Stjernene» til strålende kritikker. Dagbladet ga plata terningkast 5 og skrev: «Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen». Arrangementet er gratis og holdes utendørs på Peter Egges plass. For info om resten av programmet se: https://www.facebook.com/events/362602728829512 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Gratis
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Digs
Sted
Peter Egges Plass
Peter Egges plass
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.