Kosmokids 2020: Insektenes verden

Dette arrangementet har passert
Kosmokids 2020: Insektenes verden
7 mars 2020, 09:00
Trondheim Kino
Billetter
Festival
Family
Movies
Kosmorama har gleden av å invitere til familiehelga Kosmokids under Kosmorama 2020. Denne gangen skal vi bli bedre kjent med insektene og deres fascinerende verden!

Visste du at en maur kan løfte over 50 ganger sin egen vekt? Og visste du at flua er søstra til reka? Kosmokids elsker insekter fordi sammen får vi en god planet å leve på!

Kosmokids er festivalens faste familiekonsept, og finner sted under festivalhelga. Under Kosmorama 2020 er datoene 7. og 8. mars. Lørdag formiddag åpner vi Prinsen Kinosenter for små og store, med flere gøyale aktiviteter og mulighet for å se kjente og kjære filmklassikere.

Det serveres honningkaker og fruktnektar, før barna kan være med på spennende aktiviteter.

Filmene vi viser i år er Småkryp og Kule kryp. Med Småkryp tilbyr vi et gjensyn med en kjent og kjær Pixar-klassiker som passer for store og små i alle aldre. Kule kryp er en nydelig, fransk animasjonsfilm uten tale som passer for de minste barna. Filmene vil vises både lørdag og søndag. Det blir også premiere på den helt nye animasjonsfilmen Latte Pinnsvin!

I en del av kinofoajeen dukker Munti Magics magiske skoglandskap opp. Her kan du leke med ildfluer, sommerfugler og andre mystiske småkryp. Installasjonen vil stå gjennom hele festivalen, og både voksne og barn er velkommen til å ta en pustepause her innimellom spennende filmopplevelser. Lørdag formiddag vil det også bli muligheter for å lage sine egne rare, søte og morsomme insekter på insektverksted med Trondheim Kunstmuseum.

en hær av rivaliserende røde maur som også har satt sine øyne på fangsten. De kjemper hardt for å beskytte både sukkerbitene og maurtoppen mot den røde maurstammen, ledet av den fryktløse sjefsmauren Butor.

Del av program

Dette arrangementet er en del av: Kosmorama 2020
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by