Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i maskinlæring, AI og stordata

12. mar @ 09.00 - 15.30

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Mer informasjon og påmelding: https://www.dataforeningen.no/arrangement/maskinlaeringtd/

Maskinlæring og kunstig intelligens er her for å hjelpe oss, med programmer som kan tilegne seg ny kunnskap når nye trender oppstår, frembringe fornyet innsikt i eksisterende data og presentere funn og prediksjoner på en presis og forståelig måte. Resultatet er et bedre grunnlag for smarte beslutninger og økt gevinstrealisering.

Hva er maskinlæring, hvorfor trengs det og hvordan brukes det? 
Formålet med kurset er å besvare disse spørsmålene, samt gi en grundig innføring i viktige begreper, konsepter og metoder. Her forklares blant annet sentrale modeller som regresjon, beslutningstrær og nevrale nettverk. Kurset har både et teknisk og forretningsmessig perspektiv, hvor vi diskuterer utfordringer knyttet til blant annet modellkvalitet og forretningsverdi. Videre drøftes innføring og produksjonssetting, med mål om å sikre et best mulig grunnlag for videre drift og gevinstrealisering. Til slutt blir teori, metoder og fremgangsmåter kombinert og eksemplifisert gjennom praktiske demonstrasjoner og workshops. Kurset har allerede blitt holdt for fagpersoner og utviklere ved Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi), og tilbys nå for et åpent publikum.

Kurset holdes over to dager, Tirsdag 12/3 og Onsdag 13/3 og varer fra 09:15:30 begge dager. Man kan velge å melde seg på en eller begge dagene

Priser:

En dag 7 190,-

Fullt kurs 12 295,-

Prisene inkluderer kursmateriell, lunsj og pauseservering

Detaljer

Dato:
12. mar
Tid:
09.00 - 15.30
Arrangement Kategorier:
, ,
Pris:
CC: 7190,-

Arrangør

Den Norske Dataforening
E-post:
Nettsted:
https://www.dataforeningen.no/

Sted

Scandic Lerkendal
Klæbuveien 127
Trondheim, Sør-Trøndelag 7031
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her