Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #11 – Det feminine

May be a graphic of text that says "Slippfest for BJT#11
Dette arrangementet har passert
Lansering Tidsskriftet Beijing Trondheim #11 – Det feminine
14 juni 2024, 17:00
Litteraturhuset, Sellanraa
Billetter
Other
Velkommen til lanseringen av den nyeste utgaven av Tidsskriftet Beijing Trondheim! ✨

Årets nummer er dedikert til et særs stort emne, nemlig «DET FEMININE». Dette flyktige, flytende, luftige, men for mange knivskarpe konseptet, påvirker og påkjenner oss alle.

I løpet av kvelden vil dere blant annet få muligheten til å høre opplesninger fra årets utgave. Arrangementet er gratis og åpent for alle, så ta gjerne med deg en litteraturinteressert venn! Årets nummer, samt tidligere utgaver av magasinet, vil være til salgs.

📍 Sted: Sellanraa, Litteraturhuset i Trondheim
📅 Dato: fredag, 14. juni 2024
🕙 Tid: kl. 19:00 – 21:00, Sellanraa holder åpent til kl. 22:00
🎟️ Inngang: Gratis! Vi ber publikum om å hente ut gratisbilletter via Hoopla

Arrangør: Beijing Trondheim

Vi gleder oss til å se dere der!

---

Beijing Trondheim er et småforlag og tidsskrift med tilhold i Trondheim. Ordet «beijing» betyr direkte oversatt fra kinesisk «nordlig hovedstad», og ble på gamle kinesiske kart brukt som betegnelse på Trondheim. Ved å ta dette navnet i bruk, ønsker Beijing Trondheim igjen å sette Trondheim på kartet som en viktig by for kunst og kultur. Navnet reflekterer, i tillegg til den lokale forankringen, en vilje til å se utover landegrensene mot den internasjonale litteraturen.

Redaksjonen til BJT#11 består av: Anne Lovise Finnøy Bakken (redaktør), Ingeborg Lilje Riis Amundsen, Benjamin A. Barkved, Stefan V. Hagen, Jon Henrik Knapskog, Kristin Eline Røvik Marthinsen og Benedikte Fiskergaard Ytterli. Magasinkunstner: Tina Jonsbu. Design: Johannes Barlaup Jellum og Pernille Grimsrud.
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by