Lær å lage viltretter på E.C. Dahls Pub og Kjøkken

Lær å lage viltretter på E.C. Dahls Pub og Kjøkken
18 oktober 2019, 22:00
E.C Dahls pub og kjøkken, Strandveien 71
Billetter
I løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste viltretter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester. Dette unike matkurset må du få med deg.

I oktober er det høysesong for viltkjøtt - kanskje de mest luksuriøse råvarene du får tak i om høsten. Og hva er vel bedre da enn å lære seg å tilberede det til perfeksjon? På E.C. Dahls Pub og Kjøkken er det duket for et svært lærerikt kurs som avsluttes med en deilig middag basert på de rettene du har vært med på å lage av ulike typer viltkjøtt.

I løpet av denne kvelden lærer du å steke, grave, sylte og hvordan du setter sammen hele retter med tilbehør og saus. Det vil bli spennende og svært så sesongbaserte råvarer som består av blant annet rype, reinsdyr, sopp og multer. Kjøkkenet i andre etasje på E.C. Dahls Pub og Kjøkken har en arbeidsbenk og fullt utstyrt kjøkken. Her vil du få tilgang på topp utstyr, alle får låne et forstykke og alle er med på å lage ulike deler av maten og rettene kokken går gjennom.

Matkursene starter kl. 1200 og selve kurset varer ca. 3 timer. Deltakerne nyter en 3 retters meny etterpå med viltkjøtt. Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt. De har øl- eller vin-pakke til kr 445 for dem som ønsker dette til måltidet.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.

Dette får du oppleve: Deltakende matkurs med Norges ledende kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – middag avslutningsvis.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Dato og tid: Lørdag 19. oktober 2019, kl. 12.00 - ca. 17.00 .
Pris: Kroner 1550,- pr. person.
Sted: E.C. Dahls Pub og Kjøkken, Strandveien 98B, 7042 Trondheim
Nettsted og kart: https://www.ecdahls.no/kontakt/
Kollektivt: Flere muligheter, blant annet buss 3
OBS: Kun 12 plasser.
Sted
E.C Dahls pub og kjøkken, Strandveien 71
Strandveien 71 Trondheim 7042 Norway
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by