Ta med knivene dine og lær å slipe de selv på grunnkurs i knivsliping!
Kurset inneholder alt du trenger for å slipe kniver selv. Du vil lære grunnleggende teori om hvordan man setter opp en skarp knivegg.
Vi går gjennom ulike teknikker for å oppnå det beste resultatet fra kniv til kniv. Du får personlig veiledning under hele kurset og hjelp til sliping underveis.
Etter kurset har du fått et godt utgangspunkt for videre trening, og tips til utstyr som du kan ha selv.
Til slutt vil du motta et flott kursbevis fra Tomatosharp som du kan henge på kjøleskapet!
Hvem kan dra på kurs?
Kurset passer for alle, enten du aldri har slipt kniver før, eller vil skjerpe opp dine ferdigheter. Vi tilpasser kurset til deg basert på dine tidligere erfaringer.
Om du er kokk, lærling, interessert i matlaging eller bare lyst til å prøve noe nytt - er dette noe for deg! Ta gjerne med en venn eller to og gjør det til en hyggelig opplevelse med kunnskap du garantert får bruk for.
Etter å ha fullført kurset vil du kunne:
Grunnleggende teori om knivsliping
Finne riktig vinkel på kniven
Slipe en kniv på slipestein
Vedlikehold etter sliping
Hva trenger jeg?
Ta med noen kniver for sliping - her kan du ta med hva som helst, enten det er en IKEA-kniv eller en sløv Victorinox.
Vi stiller med alt utstyr, men ta gjerne med egne steiner om du ønsker det.