LÅT! Singer/Songwriter- Sessions
Dette arrangementet har passert
tirsdag, oktober 26, 2021 7:00 PM - 9:30 PM

LÅT! Singer/Songwriter-Sessions

Detaljer

LÅT! Singer/songwriter- sessions har et formål om å vise fram hva sjangeren handler om, og om å samle miljøet av singer/ songwritere i Trondheim for å utveksle erfaring og kunnskap på tvers av grad av suksess, roller og alder.

 

“..Begrepet singer/songwriter peker ikke direkte på en stilart, men heller hvordan låtene blir til, samt at det er sangeren/artisten selv som skriver og fremfører låtene. Her er det snakk om melodi/akkorder + tekst, og de forskjellige komponistene har vekslende vekt på tekst kontra musikk - hvor mye tyngde de legger på det musikalske i forhold til teksten. Her er det ikke hovedfokus på riff eller beats, men på forholdet mellom tekst og melodi/akkorder..” 

Bjørn B. Skjelbred, komponist/musiker.

 

LÅT! gir publikum muligheten til å komme nært utøveren. Det fortelles litt om hvordan låtene blir til gjennom et sett med åpne faste spørsmål alle får. Utøveren synger og spiller solo. Håpet er å skape en intim atmosfære der man får en følelse av å bli kjent med hver utøver. "Up close and personal"

 

I kveld møter du:

 

Mathias Unhjem Rognskog: 

 

Kanskje mest kjent i Trondheim som vokalist, gitarist og låtskriver i bandet The Impossible Green. Som låtskriver ligger røttene hans i 1960- og 70-tallets rock-, americana- og singer-songwriter-tradisjoner. Bob Dylan, Elvis Costello og Pete Townshend er store inspirasjoner, i tillegg som nyere artister som Daniel Romano og Jason Isbell.

 

Johannes Holtmon: 

 

Lager musikk som blander indiepop og visemusikk på en forfriskende måte. Med underfundige tekster på trøndersk, og i stadig søken etter nye og uttrykksfulle akkordprogresjoner, har han skapt et uttrykk som både er elegant og jordnært. I katalogen fins både såre kjærlighetssanger og treffende låter om livet i det moderne Norge, alltid formidlet med en egen avvæpnende humor.

 

Therese Ulvan: 

 

Thereses uttrykk som sanger og låtskriver spenner i fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap. Om hun fremfører alene med sitt piano eller synger med fullt orkester, har hun evnen til å gjøre inntrykk på sitt publikum

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Aldersbegrensninger
Fra 20 år
Sted
Antikvariatet
Musikkafe & Bokbar
Nedre Bakklandet 4 Trondheim 7014

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.