Legenden om Jakob på Havet

May be a graphic of banner, poster and text that says 'LEGENDEN OM JAKOB 十'
Dette arrangementet har passert
Legenden om Jakob på Havet
5 oktober 2023, 17:00
Theater / Show
Other
«Vårherre får dømme han, men når en har vært Høvedtsmann på sin egen frie båt i over et halvt århundre, så får man på en måte sin egen røde vimpel i mastetoppen. Selv om man kanskje er en simpel fisker»
Vi alle har lest bøker, sett bilder og kanskje noen videoklipp fra livet langs den lange kysten vår. De fleste har sett krokryggede menn som biter i seg kulda mens de segler over skummende grått hav med ett mål, og en tanke i det gitte øyeblikk- i år blir et godt år.

Kystkulturen vår gjelder ikke bare noen få, men gjelder oss alle! Gjennom «Legenden om Jakob» ville jeg ikke bare formidle god teaterkunst, men også formidle en del av kustkulturarven vår som vi alle har båret på gjennom generasjoner. Gjennom forestillingen «legenden om Jakob» får publikum oppleve en forestilling, og en historie som er godt kjent for de fleste. Gjennom vakre sceniske bilder og et fokus på riktig temperatur i forestillingen vil ikke bare «Jakob» fortelle, men også vise publikum en god forestilling som forhåpentligvis kan berøre, underholde og belyse en tradisjon og tilhørighet som mange av oss er en del av.

Forestillingen er basert på en skikkelse Jakob Aasan (Pinade med Litjfoten) som vi treffer i boka «Den siste viking» som er skrevet av Johan Bojer.

Priser:
Ordinær: 400
Honnør/barn: 300
Medlem Kystlaget: 300
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by