Boktips live
Dette arrangementet har passert
torsdag, desember 9, 2021 6:30 PM - 8:00 PM

Litteraturhuset: Boktips live med Raja, Williamson, Lahlum og Tomren

Detaljer

Opplev Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Boktips live! 

 

Boktips live er Cappelen Damms mest populære forfatterarrangement som har vært arrangert i Oslo i flere år, og også vist på Boktips.no. Nå skal det på turné og du kan oppleve en herlig forfatterkveld med Abid Raja, Tinashe Williamson og Hans Olav Lahlum på Litteraturhuset i Trondheim den 9. desember. 

 

Abid Raja har skrevet det som kan beskrives som høstens mest hyllete og omtalte bok: Min skyld. Dette er den brutalt ærlige historien om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten – en slags Romeo og Julie-historie mot familiene på begge sider og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. 

 

Tinashe Williamsons bok Håndbok for unge antirasister er som Rajas Min skyld utropt til en av de viktigste bøkene i høst. Hun har skrevet den boken hun selv ønsket fantes da hun var barn. Boken gir barn, unge og voksne de verktøyene de trenger for å snakke om rasisme. 

 

Hans Olav Lahlum er en av Norges mestselgende forfattere av krimromaner og sakprosa-bøker. I høst er han aktuell med to bøker. Krimromanen Sneen var reen er den første i en ny krimserie. Og så har han i samarbeid med Øyvind Tronstad skrevet den store boken om Historien om vinter-OL. 

 

Bjørn Tomren, kjent fra Stjernekamp på NRK, holder en minikonsert under arrangementet. Han er en av våre mest originale og talentfulle musikere. Sommeren 2017 fikk Bjørn Tomren bronsehesten i verdensmesterskapet i strupesang. Han innehar også verdensrekorden i Norge på langs flest ganger; henholdsvis i kajakk, til fots, på ski og i robåt. 

 

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

 

Inngang: 150 (ordinær)/100 (student/ufør/medlemmer av Bokklubben)

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 150,-
Redusert
kr 100,-
Arrangementet på Facebook
Sted
Kulturtorget, Trondheim folkebibl.
Peter Egges plass 1
7011 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.