Kjersti ble sykemeldt og sengeliggende da hun fikk ME (kronisk utmattelsessyndrom) for 15 år siden. I lang tid var hun en kasteball mellom ulike helsetjenester. Det var et kappløp om å stille diagnoser, men ingen snakket om helhetlig helse, kosthold og fordøyelse.
Med bakgrunn som bioingeniør, helsearbeider og bonde innså Kjersti at noe var fullstendig galt med egen kropp, livsstil og ernæring. Med støtte fra ektemannen gjorde hun endringer i eget kosthold, og driften på gården ble omlagt til økologisk drift. De ønsket å produsere ren mat uten kjemiske tilsetningsstoffer og basert på regenerative metoder.
Ny kunnskap forteller oss at det er en sammenheng mellom maten vår, måten den produseres på og vår egen helse. I dag er Kjersti helt frisk og gir råd til andre i samme situasjon som hun var i for 15 år siden.
Sted: Rådhussalen, Trondheim folkebibliotek
Tidspunkt: 18:00-20:00
Inngang: 100,- ordinær / 50,- medlemmer
–––––
Arrangør: Økologisk Sør-Trøndelag i samarbeid med Faglag for regenerativt landbruk i Trøndelag.
Økologisk Norge arbeider for å fremme økologisk og bærekraftig produksjon og forbruk av norsk mat.
Faglag for regenerativt landbruk Trøndelag er en medlemsorganisasjon som søker å være en erfaringsbase og et kompetansesenter for regenerativt landbruk i Trøndelag.