Litteraturhuset: Sammenhengen mellom maten vi spiser og vår egen helse

Sammenhengen mellom maten vi spiser og vår egen helse
Litteraturhuset: Sammenhengen mellom maten vi spiser og vår egen helse
30 mars 2023, 16:00
Trondheim folkebibliotek, Rådhussalen
Lecture

Kjersti ble sykemeldt og sengeliggende da hun fikk ME (kronisk utmattelsessyndrom) for 15 år siden. I lang tid var hun en kasteball mellom ulike helsetjenester. Det var et kappløp om å stille diagnoser, men ingen snakket om helhetlig helse, kosthold og fordøyelse.

Med bakgrunn som bioingeniør, helsearbeider og bonde innså Kjersti at noe var fullstendig galt med egen kropp, livsstil og ernæring. Med støtte fra ektemannen gjorde hun endringer i eget kosthold, og driften på gården ble omlagt til økologisk drift. De ønsket å produsere ren mat uten kjemiske tilsetningsstoffer og basert på regenerative metoder.

Ny kunnskap forteller oss at det er en sammenheng mellom maten vår, måten den produseres på og vår egen helse. I dag er Kjersti helt frisk og gir råd til andre i samme situasjon som hun var i for 15 år siden.

Sted: Rådhussalen, Trondheim folkebibliotek
Tidspunkt: 18:00-20:00
Inngang: 100,- ordinær / 50,- medlemmer

–––––

Arrangør: Økologisk Sør-Trøndelag i samarbeid med Faglag for regenerativt landbruk i Trøndelag.

Økologisk Norge arbeider for å fremme økologisk og bærekraftig produksjon og forbruk av norsk mat.

Faglag for regenerativt landbruk Trøndelag er en medlemsorganisasjon som søker å være en erfaringsbase og et kompetansesenter for regenerativt landbruk i Trøndelag.

Sted
Trondheim folkebibliotek, Rådhussalen
Peter Egges plass 1, Trondheim, Norge
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by