Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

Malekurs i sommer for 7-12 år

24. jun @ 09.00 - 15.00

24. – 28. Juni

Trondheim, Møllenberg

Inkludert mat hver dag

7 – 12 år

En god start på sommeren

Denne sommeren tilbyr jeg male- og tegneskole. Dette er et behagelig, avslappet og gøy kurs som passer for barn og unge mellom 7-12 år. Her blir vi kjent med maling, tegning og utforsker vår egen stil. Vi ser nærmere på blant annet fotooverføring, portrett, fargebruk, teknikker, materialer, landskap samt mange andre morsomme prosjekter!

Kurset går over 5 dager, og hver dag varer det 6 timer. Kursavgiften inneholder gratis mat. Et måltid og samt litt frukt og grønt til snacks. Deltagerne får også materialer, men ta med arbeidstøy/forkle som tåler en skvett maling.

Opplegg

Hver dag blir det pauser, både ute og inne hvis været tillater det.

Dag 1: Første dagen blir vi kjent med hverandre og farger. Vi går først igjennom litt fargeteori, for så å gå videre med praktiske oppgaver. Siste del av dagen får deltagerne prøve seg på et lerret, som de får med hjem.

Dag 2: Første del av dagen ser vi på proporsjoner og utsnitt. Denne dagen går vi ut hvis været tillater det. Her ser vi på forskjellige ting vi kan male, og vi skisserer og tar bilder. Siste del av dagen går vi inn igjen, der deltagerne får prøve seg på proporsjoner og utsnitt av et selvvalgt objekt på enten lerret etter papir.

Dag 3: Første del av dagen fortsetter vi på det vi har lagd tidligere. Etterhvert ser vi på litt teoretisk kombinert på forskjellige praktiske oppgaver som tar for seg forskjellige teknikker og materialer. Her eksperimenterer vi med forskjellige utrykk.

Dag 4: Denne dagen ser vi på kjente kunstnere, kunstverk, samt videoer. Her blir vi inspirert, samt begynner på et prosjekt på et større lerret der vi tar i bruk det vi har lært.

Dag 5: Vi fortsetter på prosjektet samt en festlig avslutning!

 

Påmelding eller eventuelle spørsmål sendes til alstadlea@outlook.com

 

Detaljer

Dato:
24. jun
Tid:
09.00 - 15.00
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
CC: 1900,-
Aldersgrense:
7 år

URL arrangement

Mer info:
https://alstadlea.wixsite.com/alstadart

Arrangør

Lea Alstad
E-post:
Nettsted:
https://alstadlea.wixsite.com/alstadart

Sted

Trondheim
Gyldeløves gate
Trondheim, 7043
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her