MANNDÝR

Rosa scenografi med aktør og deltakere.
Dette arrangementet har passert
MANNDÝR
24 september 2023, 09:00
Rosendal Teater
Billetter
Festival
Family
Theater / Show

Av Aude Busson (IS)

 

MANNDÝR er en del av LÆVEN! en barne- og ungdomsfestival.

I denne nydelige, deltakerbaserte forestillingen inviteres barn fra 3 år og oppover til å stille spørsmål ved menneskets rolle.

Forestillinga er en del av Rosendal Teaters barnefestival LÆVEN og vises i samarbeid med DansiT
Språk: Norsk og islandsk

I MANNDÝR inviteres publikum inn i en verden hvor man utforsker med alle sansene - alene eller i gruppe, liten eller stor. En verden hvor man tar seg tid til å stille ubesvarte spørsmål. En verden der barn skaper, former og forteller hele historien. Forestillinga er et rom for voksne og barn til å være sammen i frilek, for å kaste lys på det å leke som en måte å ta inn og forstå verden på.

Hvorfor eksisterer mennesket? Hvorfor eksisterer et barn? Hva gjør de og hvorfor? Forestillingens lydspor består av lokale barns refleksjoner omkring disse spørsmålene. På scenen følger Aude Busson barnas stemmer og sporer en historie og en refleksjon over mennesket og dets forhold til verden.

"Det første mennesket tror jeg..liksom jeg veit ikke, men liksom jeg tror at barn finnes fordi liksom voksne har skapt barn.. liksom voksne har vært barn, så voksne skaper et barn – barnet blir voksen så skaper det et barn også bare fortsetter det.."

"Og når man først er et barn, da har man nesten alltid lyst til å bli en voksen. For det er ganske mange barn som liker at når man blir voksen så kan man bestemme ting sjøl. For eksempel nå vil jeg ha pizza. Nå vil jeg ha taco."

(Utdrag fra forestillingens lydverk)

 

Visninga kl. 14.30 er relæxt og sensorisk vennlig. 
Det vil si at dørene til salen holdes åpne underveis i forestillingen slik at publikum kan gå inn og ut når de ønsker. Det er belysning blant publikum, og lydnivået er litt lavere enn vanlig slik at alle kan ha glede av opplevelsen. Manndýr inneholder også en interaktiv del hvor barna får muligheten til å leke fritt med gjenstander og deler av scenografien.

Del av program

Dette arrangementet er en del av: LÆVEN! en barne- og ungdomsfestival
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by