MARIANNA SANGITA RØE & EFRÉN LÓPEZ SANZ

May be a black-and-white image of 2 people and beard
MARIANNA SANGITA RØE & EFRÉN LÓPEZ SANZ
29 februar 2024, 19:00
Trykkeriet scene
Billetter
Concert
Festival
En kveld fylt av grenseløs nysgjerrighet og leknse sjangerblandinger.

Duoen ON består av Marianna Sangita Røe og Efrén López Sanz. Musikken deres er en smeltedigel av stiler, språk og kulturer, og under kveldens konsert på Riksscenen vil de presentere nedstrippede versjoner av egne låter, med instrumenter som oud, dreielire, gresk laouto og perkusjon. De vil også fremføre låter med røtter fra Spania, Hellas og Tyrkia.

Om duoen:
Den gresk-norske komponisten, vokalisten, tekstforfatteren og perkusjonisten Marianna Sangita Røe er en jazz- og folkemusiker av det grenseløse slaget. Hun har røtter i gresk folkemusikk og har forsket seg videre inn i modale tradisjoner og rytmer fra Midtøsten, den iberiske halvøy og Hellas.

Den spanske multiinstrumentalisten, komponisten, produsenten og lydteknikeren Efrén López Sanz spesialiserer seg i dreielire og plukkede strengeinstrumenter fra det østlige Middelhavet, Midtøsten og Sentral-Asia. I over 25 år har han vært del av noen av de mest kreative folkemusikkprosjektene fra disse områdene og Europa og opptrådt på noen av de mest prestisjefylte festivalene i verden, samt deltatt på over 70 CD-innspillinger.
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by