TIDE
Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 9, 2020 på 7:00 PM - 8:00 PM

Masterutstillingen: TIDE

Detaljer
Da museet stengte som følge av covid-19 pandemien måtte vi utsette og avlyse flere arrangement og utstillinger i 2020. Den årlige avgangsutstillingen til Kunstakademiet i Trondheim (KiT) ble en av dem. Det er derfor med stor glede at Trondheim kunstmuseum nå kan presentere en utstilling med 11 av masterstudentene som gikk ut fra Kunstakademiet våren 2020.

Utstillingen er noe endret og nedskalert grunnet utsettelsen. Noen av masterprosjektene kan ikke vises fordi utstillingen har blitt flyttet fra første til andre etasje. Vi har derfor latt studentene selv velge hva de ønsker å vise på årets utstilling. Selv med denne friheten viser de fleste sitt masterprosjekt.

Årets utstilling viser et bredt spekter av utrykk og temaer. Det som karakteriserer masterutstillingene, og som alltid gjør de spennende, er at alt er helt nytt! Det er nå. Disse nyutdannede kunstnerne viser oss et tverrsnitt av det som rører seg på den internasjonale kunstscenen, til inspirasjon og ettertanke, og vi gjør lurt i å gi dem vår oppmerksomhet. Utstillingen er en ypperlig introduksjon til samtidskunst, og et innblikk i hva som kommer.

Utstillere:

LISA STØRSETH PETTERSEN
MASHA HAMED MOUSAVIYAN
QIANHUI QIAN
PER STIAN MONSÅS
BELLA DA SILVA BUXBOM
LILI ZANET
MÁTÉ LABUS
ERINA KAWACHI
SIGRID VOLL BØYUM
HEDDA KRISTINE BREMSETH
OSCAR DEBS.
Mer info
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondheim Kunstmuseum
Sted
Trondheim Kunstmuseum, TKM Gråmølna
Trenerys gate 9 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7042 Norway