MEDIYOGA FOR SØVN💫👣

May be an image of cat
MEDIYOGA FOR SØVN💫👣
29 februar 2024, 11:30
Erling Skakkes gate 66
Other
Course
Sliter du med innsovning eller oppvåkninger på natta, eller med en opplevelse av at du søvnkvaliteten er dårlig? Eller ønsker du et dypdykk inn i det parasympatiske landet, for å støtte din egen stressregulering?

I dette kurset vil du lære to MediYoga-program som er spesielt utviklet for bedre søvn. Øvelsene balanserer nervesystemet, stimulerer parasympatisk aktivering, og løsner opp i spenninger så du kan åpne for dypere avspenning.

MediYoga / medisinsk yoga er en rolig og terapeutisk form for yoga, som er utviklet i samarbeid med det svenske helsevesenet - men som har røtter i gamle yogatradisjoner. Programmene består av rolige fysiske øvelser, med gjennomgående fokus på pust, avspenning og nærvær. Øvelsene tilpasses så de kan gjøres av alle, og kurset passer både for deg som er ny til yoga og for deg som har erfaring med yoga fra før.

Det er gjort flere studier som viser at MediYoga blant annet reduserer stresshormonet kortisol målt i spytt, og regelmessig praksis gir bedre søvnkvalitet.

Bindende påmelding via PM eller telefon / sms 975 19 124. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Pris: 1100 kr for 4 uker

Maks 6 deltakere

Hjertelig velkommen!🙏👣
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by