MINIRETREAT

No photo description available.
MINIRETREAT
2 juni 2024, 09:00
Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning
Other
Course

Søndag 2.juni inviterer Din Dans, 5 Rytmer i Trondheim og SPOR Psykomotorisk til Miniretreat på Dronning Mauds minne🙏❤️

Hjertelig velkommen til en dag hvor du kan hvile og bevege deg i takt med deg selv og nære hele kroppen med ro, pust og tilstedeværelse. Lytte inn til din egen rytme, din egen flyt. En dag hvor du kan kople fri fra prestasjon, og alt det som stresser og krever din oppmerksomhet utenfor deg selv. Og lande mykt og rolig tilbake til ditt eget senter.

Program for dagen:
11.00: Velkommen
11.15-13.15: Hvilepuls
13.15-14.00: Pause med medbragt lunsj. Vi serverer frukt, kaffe og te
14-16.30: Dans 5 Rytmer
16.30-17.00: Avrunding

5RYTMER
5Rytmer er en livsbejaende bevegelsespraksis utarbeidet av Gabrielle Roth (US) som på enkelt vis gjør det mulig for alle kropper å finne en fysisk og direkte vei tilbake til pust, flyt og bevegelsesglede. 5Rytmer passer for alle uavhengig av alder eller fysisk form.

5Rytmer er en danseform uten teknikk og trinn men som følger kroppens egne naturlige bevegelser gjennom livsrytmene flyt, stakkato, kaos, lyrisk og stillhet. Ved å slippe kroppen inn i bevegelse, kan vi løsne opp i stagnert energi og finne tilbake til vår nærværende natur i den levende kroppen. 5Rytmer er en kontinuerlig erfaringsbasert dansepraksis der vi møter oss selv og andre mennesker gjennom kroppsnaturens egen visdom.

HVILEPULS
Hvilepuls er en time som forener elementer fra psykomotorisk fysioterapi, yoga og oppmerksomt nærvær. Dette er en time hvor du får muligheten til å lande mykt i kontakt med deg selv, og hvor vi gir rom for rolige bevegelser, avspenning, nærvær og kontakt. Du inviteres til å åpne for flyt og nærvær i bevegelse, som tillater noe av energien som sitter fast i muskulær spenning og holdt pust å smelte over i jordingskraft og hvilende nærvær. For at energien videre kan finne nye skritt, nye retninger i livet, sånn som livet er.

PRAKTISK INFORMASJON:
Bindende påmelding via PM til SPOR Psykomotorisk, eller telefon 975 19 124 (Barbro). Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!🙏
Pris: 950kr

Ta med:
🌱 Yogamatte eller teppe til å ligge på, og et teppe til å ha over deg. Pute dersom du trenger til avspenning.
🌱 Gjerne lag på lag med klær, for å tilpasse temperatur gjennom dagen.
🌱 Vi serverer kaffe og te, nøtter og frukt. Ta med egen lunsj.
Hjertelig velkommen!🧚‍♂️

Sted
Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning
Thrond Nergaards veg 7, 7044 Trondheim, Norge
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by