Mitt stille land

Mitt stille land

Detaljer

I mars 2020 stengte landet ned. Folk måtte holde seg hjemme, la være å møtes, og unngå de stedene de vanligvis søkte til. Mange brukte musikk for å holde motet oppe. Likevel var musikk-, utelivs- og konsertbransjen blant de som ble hardest rammet under pandemien. Hva var det egentlig vi mistet?

I utstillingen «Mitt stille land» inviteres publikum til å reflektere rundt og kjenne på hva en konsertopplevelse består av og hvilken betydning slike musikalske møter kan ha – både for den enkelte og for oss som samfunn.

 

Sammen med Ablemagic og lyskunstner Pekka Stokke har Rockheim utviklet en fysisk og sanselig utstilling om det som blir borte når konserten blir avlyst.

 

Utstillingen er basert på en nettutstilling med samme navn av fotograf André Løyning og Rockheim, med bilder fra Thor Egil Leirtrø, Gøran Stensrud, Øystein Haara og André Løyning.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Barn
Gratis
Redusert
kr 130,-
Vanlig
kr 160,-
Sted
Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk
Rockheim temporær
Brattørkaia 14
7010 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.