Morten Abel - Bare prøv deg, sjelefred turné
Dette arrangementet har passert
tirsdag, oktober 26, 2021 7:00 PM - 8:30 PM

Morten Abel // Olavshallen

Detaljer

Morten Abel 

Bare prøv deg, sjelefred – turné 

 

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives en levende legende i norsk musikkliv.

 

Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som «Be My Lover», «Lydia», «Tulipz», «Hard To Stay Awake», «Frøken Vilikke» trenger han knapt noen nærmere introduksjon. 

 

Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt, enten under eget navn eller med sine legendariske venner i The September When eller Mods. Abel har tilbrakt en mannsalder i rampelyset, og er og blir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Dette bekreftes av både salgstall, priser og mannens øvrige meritt-liste. Og heldigvis fortsetter Abel stadig både å overraske og imponere. 

 

I 2015 slapp Abel albumet «I fullt alvor», og fulgte opp med «Evig din» i 2018, begge til strålende anmeldelser. Over sommeren ventes Abels siste album i trilogien med norske tekster, og publikum vil denne kvelden få smakebiter derfra, som den rykende ferske sommerlåta «Sol og høy himmel», og kanskje til og med få sniklytte til et par låter som ikke enda er sluppet. 

 

Det er bare å glede seg til en kveld spekket med hits fra hele Norges ukronede pop-konge.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Stageway
Ticketmaster Norge
Sted
Olavshallen Store sal
Kjøpmannsgata 46
7010 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.