MØSTER!
Utsolgt
fredag, oktober 8, 2021 på 7:00 PM - 9:15 PM

MØSTER! // Dokkhuset Scene

Detaljer
KONSERTEN ER UTSATT TIL 8.OKTOBER

Trondheim Konsertkollektiv presenterer MØSTER! på Dokkhuset Scene.

Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album. ‘Dust Breathing’ markerer et nytt høydepunkt som kombinerer doom og de progressive elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangeroverskridende eposet States of Minds (2018).

Møster! har jevnlig turnert Europa, og har spilt på alt fra trange kjellerklubber til store festivalscener. Dagbladet trillet terningkast 6 for Øya-konserten i 2015, og etter konsert på Henie-Onstad Kunstsenter i 2018 skrev Arild R. Andersen for jazzinorge.no følgende:
«Etter konserten, tilbake i sola, snakker mitt følge om hvordan det kan oppleves å lukke øynene og føle seg helt omsluttet. Vi er alle tatt av opplevelsen. Søndag formiddag har jeg fortsatt den tunge Møster!–pulsen i meg.»

‘Dust Breathing’ fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk.

Aldersgrense 18 år.

---

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
Vi følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing
- Kun forhåndssalg
- Barbestilling via telefon, servering ved bord
Mer info
Lagre dette arrangementet
Arrangementet på Facebook
Videoer
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Dokkhuset Scene
Dokkparken 4 Trondheim 7042