MOVING VIBRATIONS 5rytmer Workshop
fredag, juni 18, 2021 på 6:00 PM - 9:00 PM

"MOVING VIBRATIONS" 5Rytmer Workshop

Detaljer

"MOVING VIBRATIONS"

5RYTMER WORKSHOP 18 - 20 JUNI TRONDHEIM 

 

Loan TP Hoang - Guide / Dj

Maiken Sneeggen - Gong

Tor Haugerud - Perkusjon

 

"Dansen informerer deg om hvem du er, hvor du er i livet og hva du trenger for å være i dypere kontakt og tilstedeværelse her og nå."

 

I denne workshopen inviteres du til fordypning i Gabrielle Roth`s bevegelseskart de 5Rytmer, en unik og original dansepraksis som aldri slutter men som alltid er ny og nærende. 

Støttet av live perkusjon, gongspill og helende rytmer fra alle verdens hjørner åpner vi opp for forløsende dans gjennom bølger på bølger av livgivende pust, ny energi og transformative vibrasjoner.

Erfaring med dans er ikke nødvendig. Dette er en workshop som er åpen og tilgjengelig for alle. Dans som den du er og finn forbindelsen til din opprinnelige grunnrytme og indre essens.

Sammen vil vi utforske de fem universelle rytmenes iboende kvaliteter, deres frigjørende kraft og potensiale når vi åpner opp og følger kroppens dype intuisjon, instinkt og intelligens.
 

Loan TP Hoang har danset 5Rytmer siden 1998 med Alain Allard / Moves into Consciousness, Yaacov Darling Khan / Movement Medicine og Hege Gabrielsen / Dans 5Rytmer Oslo. 

I 2016 fullførte hun sin lærerutdannelse i 5Rytmer under veiledning av Jonathan Horan og lærere tilknyttet 5Rhythms Global™. Idag er hun fast pådriver for Dans 5Rytmer Trondheim.

 

Praktisk Info:

Dato / Tid: Fredag 18 juni kl 18.00 - 21.00

Lørdag 19 juni kl 11.00 - 18.00 / Søndag 20 juni kl 11.00 - 16.00

Sted: DansiT, Adr: Strandvn. 33

Pris: 2100,- kr for hele helgen

Påmelding: crotonicx@gmail.com 

 

Alle hensyn med tanke på smittevern, antibac og avstand vil bli godt varetatt i henhold til FHI`s gjeldende retningslinjer og lokale smitteverntiltak.

 

VI DANSES!

Mer info
Kategorier
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
2100,-
Arrangører
Dans 5 Rytmer Trondheim
Sted
DansiT
Dansesalen
Strandveien 33 Trondheim Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 7042 Norway