Multiplié dansefestival 2021
torsdag, april 15, 2021 - søndag, april 25, 2021

Multiplié dansefestival 2021

Detaljer
VELKOMMEN TIL MULTIPLIÉ DANSEFESTIVAL 2021

Multiplié dansefestival viser dansekunst av høy kunstnerisk kvalitet, som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem.

Årets festival finner sted i en usikker tid, men vi planlegger og tilrettelegger så langt det går for at vi skal kunne møtes og oppleve forestillinger, workshops og samtaler på en trygg og god måte. Årets festival vil derfor strekke seg over ti dager, noe som gir mer luft i programmet, samtidig som du får flere sjanser til å oppleve engasjerende dansekunst i ulike formater, og på overraskende steder.

I år vil du bli kjent med en rekke lokale og nasjonale dansekunstnere i forestillinger som er programmert etter festivalens kunstneriske profil og et ønske om å synliggjøre ulike stemmer, kropper, aldre, og livserfaringer. Vi har mye spennende å se frem til, og gleder oss til å dele årets program med dere!

Få med deg forestillinger av:
Jenny Beyer, Sterud / Kongsness, Siri Jøntvedt, Becker / Langgård, Eivind Seljeseth, Roza Moshtaghi, Mina Weider, Motorpsycho og impure company, Roskva Yasmin Andersen, Michael Aspli, Marie Rechsteiner, Anna Thu Schmidt, Loan TP Hoang, Inés Belli

Pluss: ImproSTUNT, dansefilm, workshops, samtaler, mm.

Multiplié dansefestival er støttet av: Kulturrådet, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune
Mer info
Lagre dette arrangementet
Billetter
Salg ikke åpnet
Arrangementet på Facebook
Arrangører
DansiT - Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge
Sted
Rosendal Teater
Innherredsveien 73
7043 Trondheim