My Twisted World

En mann i pilitiuniform sitter på en stol i midten av bildet. I bakgrunnen sitter en person med langt hår med ryggen til politimannen i front. Personen i bakgrunnen sitter ved noe som ser ut som et miksebord med to skjermer.
Dette arrangementet har passert
My Twisted World
25 april 2024, 17:00
Rosendal Teater
Billetter
Theater / Show

av De Utvalgte (NO)

Få med deg denne kritikerroste forestillinga om menns seksualitet og internetts mørkeste kamre – endelig i Trondheim!

Menns seksualitet, incelkultur og nettets mørkeste kamre er knapt blitt framstilt så intenst som i forestillingen My Twisted World (Mode Steinkjer, Dagsavisen, som ga forestillinga terningkast 6)

My Twisted World er en av årets beste forestillinger. (Per Christian Selmer-Andersen, Aftenposten)


Med My Twisted World dukker De Utvalgte ned i internettets mørke kroker. I lengselen etter kjærlighet foregår det et spill med identiteter og fantasier. Forestillinga flyter mellom dokumentarisme og fiksjon, der skuespillernes personlige erfaringer settes i en teatral kontekst.

My Twisted World hadde urpremiere på Politisk korrekt festival på Teater Innlandet i 2022, og har siden blitt vist på Black Box teater, Noorderzon festival of Performing Arts and Society i Nederland og sist på Teaterfestivalen i Fjaler. Skuespiller Torbjørn Davidsen ble i 2023 nominert til Heddapris for beste mannlige skuespiller for sin rolle i My Twisted World.

Utdrag:
Glisende ansikt, glisende ansikt med store øyne, ansikt med tårer av glede, opp-ned-ansikt, smilende ansikt som kysser, blunkende ansikt med tunge, uttrykksløst ansikt, ansikt uten munn, sovende ansikt, kaldt ansikt, cowboyhatteansikt, eksploderende hode, jeg ser ned på kroppen, skrukkete pung, hårete valker som folder seg ut, rynket ansikt med pistrete brunbeige hår i rævva, ansikt med åpen munn, røde arr som stekes i solstrålene, engstelig ansikt, trist, men lettet ansikt, luften er så ren og klar, på tide med en røyk, sår på ballene, åpne hender, munn, baby, barn, gutt, jente, person, dame: rødt hår, dame, jeg ser på damene som snakker om bikkjene sine sentralt i bildet, helt i forgrunnen kan vi se sidespeilet.

Sted
Arrangører
Rosendal Teater
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by