Nea & The Regulars + support: poor rick

May be an image of 8 people, poster and text
Dette arrangementet har passert
Nea & The Regulars + support: poor rick
22 september 2023, 18:00
Dance
Festival
Concert
Nea & The Regulars
Nea & The Regulars er soul-funk band fra Trondheim, med energiske beats, lekne harmonier og en god porsjon manisk spilleglede. Bandet har for vane å blåse hatten av publikum og få dansegulvet til å gynge. Bandet har aktivt turnert i Norge de to siste årene og spilt på seg et solid overskudd, med konserter, festivaler og fullsatte gulv i flere norske byer. I Mars 2023 ga de ut sitt debut album “Cosmic Inconvenience”.

Nea & The Regulars består av åtte musikere, alle med forskjellig bakgrunn, fra rock og pop til jazz og avant- garde. Noe som godt kan høres i bandets utvida lydbilde og spillestil, som tanderer en linje mellom tight soul og funk, og mer utadgående tendenser fra jazz- og rock-verdenen.

«Trondheimsbaserte Nea & The Regulars demonstrerer at Oslo ikke er eneste stedet i Norge man kan lage kul og hip neosoul. Låta er godt dynamisk oppbygd og refrengene understrekes med blåsefraser og trommefills... Den scorer også produksjonspoeng ved at alle sporene låter som smør. Helt perrong!» - Johannes Gartland, Radio Revolt, om låta «Snake Eye Popsicle»

poor rick
Hvem faen er poor rick? poor rick – et av Trondheims ferskeste poprock-band - leverer musikk for alle som liker å danse tankeløst med til fengende musikk, eller lytte til tekster om eksistensielle kriser. Musikken slår rot i sjela med tekster om triste gutter som smiler mye, mens bandets live-energi sementerer de som et solid band på den trønderske musikkscenen. Med to singler ute er bandet enda å regne som ferskt, men det legger ingen demper på guttas ambisjonsnivå.

CC: 220/120
20+
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by