No e D.D.E jul igjen // Olavshallen

.
No e D.D.E jul igjen // Olavshallen
8 desember 2022, 17:30
Olavshallen
Billetter

D.D.E er juletradisjon for små og store. ”No e D.D.E Jul Igjen!” ble utgitt på CD første gang i 1999, og bestod av 13 nyskrevne norske julesanger. I årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i julefeiringa for veldig mange. 

I 2008 fikk D.D.E også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både D.D.Es tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne D.D.E-låter. 

Platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e D.D.E Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Og tradisjonen tro har D.D.E også i år med gjester på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til julekonsert. 

D.D.E lover god julestemning, lun humor og ikke minst ord til ettertanke i denne trivelige førjulsstunda. Forestillinga er egnet for alle aldersgrupper.

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by