Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Null stress: MediYoga stressreduksjon

11. feb @ 20.00 - 22.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Kurs i Medisinsk Yoga for deg som opplever at stress preger livet og hverdagen nå, men som ønsker deg indre ro og stødighet, trygghetsfølelse og å kjenne mer glede på generell basis.

Du har for eksempel søvnutfordringer, mye bekymringer, angst av ulike slag, spenninger og smerter i kroppen, lite energi, nedstemthet, føler du aldri er god nok, føler at du henger bakpå, grubler og planlegger så mye at det går utover nattesøvn og helsa, eller kanskje opplever du mye irritasjon og vanskelige relasjoner.

Kurset passer for deg som ønsker å få en dypere forståelse av hva stress er og hvor ro kommer fra, og vil lære spesifikke øvelser for stressreduksjon og å bygge opp energien, kraften og livsgleden.

Spesielt for deg som vil lære verktøyene godt og komme igang med egen praksis hjemme eller i løpet av arbeidsdagen. F.eks. 10 minutter om dagen kan endre livet ditt.

Alt du lærer på kurset er så grunnleggende at det burde vært undervist på skolen.

Jeg kaller kurset Null stress, fordi det er mulig med MediYoga og de fleste opplever at stresser «renner av», og fordi det er ingenting å prestere eller skulle vise frem eller nå på en MediYogaklasse. Det er din stund til å gi deg selv det som gjør deg godt.

Dette har andre skrevet om kurset:

«Du er en fantastisk kursholder, du får meg til å slappe av mer enn jeg noen gang har klart. Jeg klarer endelig å puste skikkelig. Takk! MediYoga har gitt meg tilbake pusten min. Jeg har nå fokus på pust og avspenning, slik at jeg klarer å få ned stressede skuldre, sove bedre, føler meg bedre generelt.» Sonja

«MediYoga er nødvendig påfyll i hverdagen og et fantastisk verktøy for å opprettholde balanse, ro og glede i hverdagen 🙂 Anbefales på det sterkeste 🙂 Tusen takk! ♥» Mariann

«Maiken har vist meg en ny deilig verden av innsikt og ro. Takk ♥»

«Alt stress forsvinner» Monica

Du kan lese flere referanser på linken for kursbeskrivelse og påmelding.

Null stress varer i 6 uker/samlinger mandager kl. 20.00-22.00. (fri vinterferie) Det er mulig å følge med i den nettbaserte versjonen om du skulle være forhindret fra å delta på samlinger.

Jeg Maiken som er kursholder er fysioterapeut og MediYogaterapeut (2 årig utdanning). Jeg har en dypere forståelse av sinnet vårt og hvordan både indre ro og balanse er mulig og tilgjengelig for alle. Denne forståelsen har gitt meg indre ro og en trygghet i alt jeg gjør som jeg ikke trodde var mulig. Jeg har tidligere vært både sjenert, usikker og perfeksjonist = veldig mye stress på innsiden.
Jeg har undrevist i MediYoga i 6 år både grupper og 1 til 1. Både under navnet Dypindrero.no og blant annet som en del av team ved rehabiliteringssenter og arbeidsrettet rehabilitering.
Deltakerne på mine kurs er i alle aldre og nivåer av fysisk form. Stressrelaterte plager, enten de er kortvarige eller kroniske, er gjenganger hos de fleste. Mange har smerter eller har møtt veggen.

Detaljer

Dato:
11. feb
Tid:
20.00 - 22.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 2190,-
Aldersgrense:
12 år

Arrangør

Maiken Sneeggen
E-post:

Sted

House of Femme
Anton Grevskottsvei 2
Trondheim, 7031 Norway
+ Google Map
Nettsted:
https://www.houseoffemme.no/tjenester/kurs
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her