Nybegynnerkurs i tango

Dette arrangementet har passert
Nybegynnerkurs i tango
28 februar 2023, 16:30
Tangohuset Haakon VII's gate 23c
Billetter
Dance

Nybegynnerkurset i argentinsk tango går over 6 tirsdager våren 2023.

Første kurskveld er tirsdag 28. februar kl. 17:30-19:00, etterfulgt av gratis practica/øvingskveld fra 19:00-22:00.

Kurset holdes i Tangohuset, Haakon VII's gate 23c (Lade), inngang "J" - i 2. etg Bilia (inngang mot øst).

I løpet av 6 uker ønsker vi å gi dere en innføring i argentinsk tango, og bygge opp grunnleggende ferdigheter som skal gjøre dere i stand til å gå ut og danse tango. Samtidig håper vi at vi får 6 gøyale og spennende uker med mye latter og mestringsfølelse.

It takes two to tango? Vår erfaring er at dersom det blir ubalanse mellom antall førere og følgere på kursene blir det lite tilfredsstillende for alle parter. For at du som deltager skal få mest mulig utbytte av kursene oppfordrer vi derfor til påmelding i par. Dersom du ikke allerede har en fast dansepartner anbefaler vi deg til å prøve å finne noen som har lyst til å være med å gå kurs. Facebooksiden "Tango i trondheim og omegn" har mange hyggelige medlemmer som kanskje kan være behjelpelig med å finne en partner. Du kan også sende en mail til kurs@trondheimtango.no og be om å få stå på venteliste, du vil da bli tildelt partner tilfeldig etter når henvendelsene kommer inn. Når kursene fylles opp blir påmeldte i par prioritert.

Begge parter i et par må registrere seg. Deltakerne på nybegynnerkurset får automatisk medlemsfordeler i Trondheim tangoklubb. Prisen er pr deltaker. Studenter (ikke PhD) får halv pris, bruk kampanjekode "student (ikke PhD)" og klikk Valider.

Sted
Tangohuset Haakon VII's gate 23c
Haakon VIIs gate 23C, 7041 Trondheim, Norge
Notater: Inngang "J" - mot øst.
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by