Omvisning: Vikingene

Omvisning: Vikingene Foto. Åge Hojem, Vitenskapsmuseet
Omvisning: Vikingene
10 august 2024, 12:00
Vitenskapsmuseet
11 august 2024, 12:00
Vitenskapsmuseet
Guided Tour
Gallery / Museum
Family
Senior

Vikingetiden var en dramatisk epoke, da folk i Skandinavia reiste ut i den store verden. De plyndret og herjet, men dro også på fredelige handelsreiser og oppdagelsesferder. Kanskje var de nysgjerrige og på leting etter rikdom.

Ute i verden fikk de tak i spektakulære sverd, sølv, orientalske perler, kirkerelikvier og slaver. Med på lasset fikk de også et stort nettverk og nye ideer som de kunne ta med tilbake sitt eget hverdagsliv.

I vår nye utstilling «Viking» stiller vi ut mange av vikingenes gjenstander. Flere av disse har aldri før vært vist frem for publikum. Gjennom gjenstandene, utstillingen og omvisningen får du innblikk i et samfunn som var gjennomsyret av krigerverdier og ære, hvor et godt rykte var essensielt for din status og utveksling av eksklusive gaver var limet i allianser.

Deltagelse på arrangementet dekkes av inngangsbillett til museet. Billetter kjøpes i resepsjonen ved ankomst eller du kan sikrer deg billett allerede nå ved å velge riktig dato når du kjøper billett på nett.

 

Kjøp billetter

 

Billettpriser:
• Voksne: 125 kr
• Barn (6-16), studenter, honnør: 70 kr
• Barn under 6 år: Gratis
• Familiegruppe barn og voksne, maks 5 pers.: 325 kr
• Ledsager med bevis: Gratis
• ICOM, Ecsite, Norges museumsforbund: Gratis

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by